Skip to main content

Allarga la temporada de piscina -> instal·la una bomba de calor

By 19 de setembre de 2022setembre 22nd, 2022Blog

Una bomba de calor, és un dispositiu termodinàmic que captura les calories de l’aire i les transmet directament a l’aigua de la piscina.

L’energia utilitzada per escalfar la piscina prové principalment de l’aire i només una petita part és electricitat. Així doncs es una opció de calefacció més respectuosa amb el medi ambient.

A ON S’INSTAL·LA UNA BOMBA DE CALOR?

S’instal·laran sempre a l’exterior amb espai el seu voltant i a les proximitats de la sala tècnica on s’ubiquen els elements tradicionals d’una piscina (sistemes de filtració, tractaments d’aigua, bomba de circulació…).

 

CARACTERÍSTIQUES PRINCIPALS A TENIR EN COMPTE

A l’hora d’escollir entre varis models, hem de tenir en compte:

  • Rendiment Energètic: és la potència exposada en kW i determina la quantitat de calor que es transfereix a l’aigua.
  • Rendiment coeficient: la COP d’una bomba de calor és la relació entre l’energia subministrada a l’aigua de la piscina i el consum elèctric de la bomba.
  • Nivell de so el nivell de so varia molt d’un model a un altre i és un paràmetre a tenir molt en compte. El nivell de so s’expressa en termes de potència acústica o pressió acústica.

 

PERQUÈ INSTAL·LAR UNA BOMBA DE CALOR

La instal·lació d’una bomba de calor et permetrà allargar la temporada de bany ja que et permetrà mantenir l’aigua de la piscina a la temperatura desitjada.

 

Finalment, amb la instal·lació d’una bomba de calor, també és molt recomanable l’ús d’una manta tèrmica per tal de mantenir la temperatura de l’aigua.

 

-> Consulta el catàleg de bombes de calors

-> Sol·licita més informació