Més de 17 anys d’experiència

Les empreses les fan les persones,
l’equip humà és el valor més important que té l’empresa.

Eix Piscines som un equip de professionals amb seu a Vic (Osona, Barcelona ) amb més de 17 anys d’experiència en el manteniment i construcció de piscines.

Comptem amb un equip de professionals propi amb experiència contrastada que ens permet gestionar tot el procés de construcció d’una piscina, oferint així un servei de “Claus en mà”.

Oferim un servei d’assessorament integral abans, durant i després del procés de construcció perquè el resultat final sigui el desitjat. A més, únicament treballem amb primeres marques per garantir un producte final de màxima qualitat.

Som especialistes en la construcció de piscines d’obra adaptades a les necessitats de cada client tant en dimensió com en forma i integració a l’entorn. També disposem d’alternatives a l’obra, com ara piscines de fibra o prefabricades.

Grup Eix Ambiental

Eix Piscines forma part del grup  Eix Ambiental, empresa especialitzada en tractaments d’aigua, control i prevenció de la legionel.la  Eix Piscines i  Eix Ambiental compten amb un sistema de gestió de qualitat propi, certificat amb la ISO 9001.

Eix Ambiental